bg_branche_mobile_arkivreoler

Kontor

Udnyt dine kvadratmeter optimalt

bg_branche_mobile_arkivreoler

Kontor

Mere plads og bedre overblik

bg_branche_mobile_arkivreoler

Kontor

Udnyt dine kvadratmeter optimalt

Reoler til dit kontor

Når du skal have overblik over dine arkiver, papirer og dokumenter, giver Flextek Stålreoler dig præcis de løsninger, der passer til dine behov. Med Flextek Stålreoler sikrer du, at du udnytter dine kvadratmeter optimalt: Vores specialdesignede reolløsninger giver dig mere plads og bedre overblik i dit kontor. At dine reoler er specialdesignet betyder, at alle vores arkiver og hylder bliver tilpasset dine vægge og kvadratmeter. Så får du en perfekt og fleksibel løsning til dine behov.

Vi hjælper dig til de perfekte opbevaringsløsninger, uanset hvor stort eller småt du har indrettet dig. Og som forhandler får du hjælp fra vores eksperter, når du skal finde totalløsninger til dine kunder.


Vi har leveret reoler til kontorer hos:

Kundeudtalelse

“Havde hos LEASY brugt dem til suppleringsordrer før vi startede det store arbejde med centralisering af lagrene og her hjalp de med opsætning, nedtagning og salg af overskudsmateriale fra de lagre vi lukkede ned.
Jeg har købt både lagerreoler, pallereoler, mezzaniner og lagerkontorer hos Flextek Stålreoler igennem årene og var derfor ikke i tvivl om, at Flextek Stålreoler var de rigtige til at løse opgaven med vores centrallager.”

Læs flere kundeudtalelser

Har du spørgsmål?

Er det så ikke nemmest, hvis vi ringer dig op?

Vi forsøger at vende tilbage inden for en arbejdsdag. Får vi ikke fat på dig, så sender vi dig lige en mail.

 

  Dit navn *

  Firmanavn *

  Postnummer/by *

  Din e-mail *

  Dit telefonnummer *

  Din besked