Produkter til lager og industri

Vi specialdesigner, så din reolløsning passer perfekt til dine behov

Se produkter
bg_branche_gondolreol

Produkter til kontor

Udnyt dine kvadratmeter optimalt

Se produkter
bg_branche_gondolreol

Produkter til fødevarebranchen

Sikker og korrekt opbevaring af dine fødevarer

Se produkter
bg_branche_gondolreol

Produkter til detailbranchen

Vores ekspertise hjælper dig til at hjælpe dine kunder

Se produkter
bg_branche_pallereol

Produkter til byggeri

Optimer byggeriet til dine kunders specifikke ønsker

Se produkter

Alt til lagerindretning, lagerinventar og kontor

Om Flextek Stålreoler

Flextek Stålreoler A/S er en virksomhed, der har været i indretningsbranchen i over 25 år, og vi har igennem årene opnået en solid markedsposition. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Vejle, hvorfra vi kan levere stort set alle standardvarer fra dag til dag.

Vi er eneforhandler for NEDCON i Skandinavien og forhandler desuden en hel række andre produkter som supplement til vores eget sortiment. Vores samlede produktprogram udmærker sig især ved kvalitet og fleksibilitet. Alle vores produkter kan integreres og kombineres til effektive totalløsninger.

NEDCON, som er en af europas største leverandører af lager- og logistikløsninger, stiller via deres store ingeniørstab både knowhow, erfaring og rådgivning til rådighed for vores danske kunder.

Lagerinventar (8)

Dybdestabling (6)

Egne konsulenter

Vores egne konsulenter er fuldt ud kompetente i alle fagets facetter og holder sig altid opdateret med den nyeste udvikling og de nyeste tegneprogrammer, der kan integreres med kundens egne bygningstegninger. Konsulenterne kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning inden for lagerindretning og lagerinventar, der opfylder dine behov.

Agentur for NEDCON lagerinventar- og systemer

Agenturet for NEDCON gør os i stand til at yde vores kunder stabilitet og sikkerhed for, at de varer der i dag forefindes i programmet også tilbydes mange år ud i fremtiden. Alle reoler testes og godkendes af det uvildige testcenter TNO. Dette gør at alle krav og sikkerhedsregulativer bliver indfriet ned til mindste detalje.

Eksperter i lagerindretning

Med mere end 25 års erfaring fra branchen, så er vi klar til at løse enhver opgave vedrørende lagerinventar og lagerindretning. Når vi indretter lagre, så lægger vi stor vægt på at indretningen er funktionel, innovativ og med hensyntagen til lysforhold, gangbreder m.m.

Kontakt en af vores konsulenter og hør mere om lagerinventar og lagerindretning til jeres behov. Ring til os på telefon 76 41 04 80.

Vores værdier

For os er nøgleordene : kundens sikkerhed, rettidig leverance og kundens tilfredshed.
Vores vækst har været og er fortsat i høj grad betinget af tilfredse kunder og gode referencer, så det er derfor også magtpåliggende, at vi afleverer det som vores kunder forventer.

Vi hjælper vores kunder fra idéfasen, projekteringen via byggefasen til aflevering af slutresultatet.

Vores præsentationer baseres typisk på 3D teknologien og vi indgår gerne i tæt dialog med arkitekter og bygherrer under projekteringen

Vi lægger stor vægt på, at indretningen er funktionel og innovativ, med behørig hensyntagen til lysforhold, gangbredder, truckvalg, håndteringsmetoder og sikkerhed således alle kvadratmeter udnyttes optimalt. Kort fortalt, så får du en løsning, der er blandt branchens absolut stærkeste.